logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

Kuvia preppauskurssilta ja tutkinnosta!

Jatkona Sepon, OH2TO; Tapion, OH3FYD; Miikan, OH3FOB ja Jarin, OH2BU vetämälle perusluokan kurssille pidetiin kerholla kahtena iltana yhteensä viiden tunnin T2-moduulin eli yleisluokan preppauskurssi. Preppauskurssin pääopetttajana toimi Jaska, OH3LV, jonka kaikki tuntevat tekniikkaan syvästi perehtyneenä OT-hamina. Mikään tekniikan osa-alue ei ole Jaskalle vierasta.

Kahden illan preppauskurssi osoittautui hyödylliseksi. Kysymyksiä läpikäymällä jokaisen tietotaito parani ja vastaamisen osaaminen kehittyi. Eivät ne kysymykset nyt niin pahoja olleet!

Tutkinto järjestettiin vanhan asemarakennuksen juhlasalissa, Lahden seudun päätutkijana toimivan Penan, OH3TY ohjauksessa ja valvonnassa.

Syksyn kurssien ja tutkintojen saldo on taas hieno; kymmenen uutta tutkintoa.

Tässä muutamia tunnelmakuvia kurssilta ja tutkinnosta Sepon, OH2TO; ottamina. Vaatimattomana miehenä hän jäi näin taas paitsi ikuistumisesta kuviin.

Esa

Preppauskurssin pääopettaja Jaska, OH3LV; opetti asiat "käsi sydämellä", kuten kuva osoittaa. Timo, OH3FYF, seuraa tarkkana.

Tutkinto

Preppauskurssilla käytiin läpi oikeita T2-kysymyksiä. Kuvan alalaidassa oleva huomautus ei ollut tarkoitettu oppilaille.

Sergei

Jari, OH2BU; toimi preppauskurssin koneenkäyttäjänä ja sparraajana. Näkyy olevan erityisen vaikea kysymys kankaalla?

Tutkinto

Topi, OH3FVU ja Tero kuuntelevat.

Esa

Markku, OH3EAU; tarkkaavaisena. Markun kuulet jo bandeilla!

Sergei

Jaska, OH3LV (vas.) ja Pena, OH3TY (oik.) jakavat tenttilomakkeen ja kaaviosivun kyniään teroittaville tutkittaville.

Tutkinto

Jaska, OH3LV; Pena, OH3TY ja Jari, OH2BU tutkivat tenttikysymyksiä ja miettivät, olisivatko itse päässeet tutkinnosta läpi?

Esa

Tapani, OH3RT; kysymyksien kimpussa.

Takaisin etusivulle


Takaisin etusivulle