logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

TUNNELMIA PIKKUJOULUSTA 19.12.2011

Kerhon hallitus kutsui jäseniään pikkujouluun ja glögeille 19.12. Vanhan radioaseman juhlahuoneistoon. Ilahduttavan moni kuulikin kutsun sillä paikalta löytyi luvunlaskun jälkeen 32 osallistujaa. Erityisen mieluisaa oli nähdä niin monen viime ja tämän vuoden uuden hamin myös tulevan paikalle.

Pekka, OH3JMJ; ja Timo, OH3FVW; olivat koristaneet polun pääportilta pääovelle ulkotulilla, jotka heti alkuun loivat jouluista tunnelmaa. Pekan toivotettua kaikki tervetulleiksi jaettiin kerhon hallituksen myöntämät kaksi kunniakirjaa: Jari, OH2BU; palkittiin Vuoden 2011 kerhoaktiivina ja Seppo, OH2TO; sai kiitoksen pitkäaikaisesta työstä kerhotoiminnan eteen.

Arpajaisten pääpalkintona oli 2m/70cm käsikapula - uuden uutukainen, kaikilla herkuilla. Kun lähes 40 lämmittelypalkintoa oli arvottu, palautettiin kaikki arpaliput kulhoon ja onnetar, Anu, OH3FVV, nosti sieltä Musan, OH3XH; lipun. Musan tuuletus oli asianmukainen!

Pitkään iltaan jatkunut tilaisuus jatkui jouluisena mutta rentona.

Tässä muutamia tunnelmakuvia kokouksesta Sepon, OH2TO; ja Jarin, OH2BU; ottamina.

Esa

Tervetuliaispuheen jälkeen kerhon puheenjohtaja Pekka, OH3JMJ; jakoi kerhon hallituksen myöntämät kunniapalkinnot Jarille, OH2BU (Vuoden kerhoaktiivi 2011) ja Sepolle, OH2TO (Pitkäaikaisesta aktiivisesta toiminnasta kerhon eteen, Sepon nyt jäätyä pois kerhon hallituksesta)

Esa

Reilun vuoden aikana on kerholla koulutettu 32 uutta radioamatööriä, joista ilahduttavan monta oli saapunut viettämään yhteistä pikkujoulua. Seppo, OH2TO; esitteli ja puhutti uudet hamit, jotka kaikki pääsivät sanomaan muutaman sanan.

Esa

Myös Sergei, OH3GRB; esitteli itsensä yleisölle. Sergei on kova CW-mies ja on löytynyt jopa eräiden OH-kontestien perusluokan tuloksien kärjestä, jos toki hän nykyään onkin jo yleisluokassa viime talven tutkinnon jälkeen.

Sergei

Timo, OH3FYF; viime kevään uusia hameja, kohta jo yleisluokassa sekä Samuli, OH2MGA ja lähes vastavihitty vaimonsa, ihastuttava Tuija. Samuli ja Tuija tulivat Heinolasta ja hakivat hetkeä ennen pikkujoulujuhlaa muutaman geokätkön Radiomäeltä. Geokätköily tuntuukin olevan suosittu sivuharrastus kerholaisilla.

Tutkinto

Aina iloinen Esa, OH3MWN.

Esa

Kari, OH3MIM; on harvemmin kerholla nähty mutta löytyy usein 80 metriltä. Selvää Koposen palkinnon ainesta!

Tutkinto

Viime kuussa kerhon hallitukseen valittu Tapio, OH3FYD ja hallitustyöstä jo moneen kertaan eläköitynyt mutta jatkuvasti aktiivinen Pena, OH3TY; Lahden alueen pätevyystutkija.

Esa

Veljekset kuin ilvekset: Timo, OH3FVW ja Veijo, OH3FWJ. Kumpikin viime vuoden syksyn kurssia tuomia uusia hameja. Timo oli päävastaava tänä syksynä kerhon esitellessä radioamatööritoimintaa yli 900 lahtelaiselle peruskoululaiselle. Timo miellyttävän lämmin kusoilutyyli avasi monen nuoren sydämen tälle harrasteelle.

Sergei

Vas. Kauko, OH3XU; Jorma, OH3AZN; Jaska, OH3LV, joka veti T2-preppauskurssia ja Toivo, OH3FVT, viime vuoden uusia hameja.

Tutkinto

"Minähän sanoin että minä voitan sen!" Pääpalkinnon voittaneen Musan, OH3XH; tuuletus Ramin, OH3DB; ja Kain, OH2PR; myhäillessä.

Esa

Palkintopöydän runsautta, vas. pääpalkintona ollut 2m/70cm käsikapula. Palkinnot saatiin pääasiassa lahjoituksina alueen yrityksiltä. Palkintoja oli jaossa lähes 40.

Esa

Jorma, OH3AZN; matkalla noutamaan palkintoa.

Esa

Markku, OH3EAU; kaksi viikkoa vanha lupa taskussaan, Tero, joka meni suoraan yleisluokkaan ennen luvan saapiumista sekä Tapani, OH3RT; myös pari viikkoa vanha lupa taskussaan ja Sergei, OH3GRB. Markun kuulet jo bandeilla ja Tero ja Tapani tulevat kohta perässä.

Esa

Harri, OH3UP ja Juha, OH3MHA. Harrin mielestä vasemmalla kädellä sähköttäminen on työlästä ja Juha myötäilee sanomalla että viheltäen se on helpompaa. Harri on kerhon rahastonhoitaja ja Juha kerhon hallituksen jäsen.

Esa

Vesa, OH3FYE; viime kevään intensiivikurssin oppilaita - tosin hän olisi mahtavalla kokemuksellaan päässyt kyllä tutkinnosta ilman kurssiakin läpi.

Esa

Teemu, OH3FVP; viime vuoden syksyn uusia hameja. Teemo on ollut jo äänessä muutaman viikon HF:llä!

Esa

Kerhon kolme kunniajäsentä: vas. Leena, OH3HF; Pena, OH3TY ja Kai, OH2PR.

Esa

Matti, OH5LOF ja Rami, OH3DB. Matin kuulet usein 80 metrillä eikä bandi ole vieras Ramillekaan.

Esa

Hyvästä kahvista ja glögistä oli välillä kovakin kamppailu. Tässä pile-up'issa kisailemassa Juha, OH3MHA; Timo, OH3FVW ja Rami, OH3DB ....

p>Esa

... ja pile-upin voitti Juha, OH3MHA. Tyytyväisenä!

Esa

Jari, OH2BU myy Kaille, OH2PR; vielä toiset arpaliput Harrin, OH3UP; odottaessa vuoroaan. Anu, OH3FVV; myhäilee. Anu on viime syksyn uusia hameja ja poikansa Manu meni heilahtaen läpi perusluokkaan, mutta lupa on vielä matkalla.

Esa

Tuija, XYL de OH2MGA ja Leena, OH3HF; museon osastolla, jonne MTV on lahjoittanut televisiokameroita ja täydellisen studiotekniikan.

Esa

Veikko, OH3WR; ja Kake, OH3XU. Veikon kuulet HF:llä lähes kaikilla bandeilla ja Kaken vastaavasti VHF/UHF:llä.

Takaisin etusivulle


Takaisin etusivulle