logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

Kuvia vuosikokouksesta 27.2.2012

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 27.2.2012. Kerhon tilat olivat lähes pullollaan sekä uusia että vanhoja jäseniä. Nuorimpana oli mukana 11-vuotias Manu, OH3EBU.

Alkurupattelun jälkeen kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pekka, OH3JMJ. Sujuvasti läpikäytyjen kokousmuodollisuuksien jälkeen päästiin varsinaiseen asiaan eli toimintakertomuksen hyväksymiseen vuodelta 2011. Kankaalle heijastettu teksti todettiin asialliseksi ja todenmukaiseksi kertomukseksi viime vuoden tapahtumista. Penan, OH3TY; saattelemin kiitoksin luonnos hyväksyttiin kerhon viralliseksi toimintakertomukseksi.

Harrin, OH3UP; käytyä läpi tilinpäätöksen ja luettua toiminnantarkastajan lausunnon myös tilit hyväksyttiin noin 600 euron alijäämällä.

Jäseniltä tulleita ehdotuksia ei ollut mutta kokouksen viimeinen kohta - muut asiat - kirvoitti pitkään keskusteluun - jopa debattiin.

Vuosikokous kirjasi pöytäkirjaan myös seuraavan kiitoksen:
- Kerho on järjestänyt puolessatoista vuodessa nyt seitsemän eri radiokurssia, joissa on koulutettu yli 40 uutta radioamatööriä. Jos meneillään olevien kolmen eri radiokurssin kaikki opiskelijat suorittavat tutkinnon – josta ei ole juurikaan epäilystä - nousee suoritettujen radiotutkintojen määrä lukuun, joka on yli 70. Vuosikokous esitti kiitokset hallitukselle ja erityisesti kerhon sihteerille aktiivisesta, esimerkillisestä ja hyvin hoidetusta koulutustoiminnasta.

Kiitosten jälkeen käytiin pitkä keskustelu radioamatööritoiminnan markkinoimisesta ja toiminnan kehittämisestä. Arvokkaita kommentteja ja mielenkiintoisia neuvoja antoi Lasse, joka oli erehtynyt kurssi-illasta mutta jäi kuuntelemaan kokousta. Ja jo seuraavana päivänä hän suoritti K-moduulin. Kuka se sanoikaan, että tunti kerhoillassa vastaa puolta tutkintoa?

Vuosikokouksen pöytäkirjasta voit tarkemmin lukea käydystä keskustelusta ja vuosikokouksen tunteista. Pöytäkirjan löydät tästä linkistä.

Sergei

Kerholaisia vuosikokouksessa: vas. Harri, OH3UP (selin); Anu, OH3FVV; Pekka, OH3JMJ; Kai, OH2PR; Pena, OH3TY; Timo, OH3FVW: ja hihallla Tapio, OH3FYD.

Tutkinto

Kokouksen esityslista ei ollut pitkä mutta arvokasta keskustelua syntyi.

Tutkinto

Vas. Musa, OH3XH; Jukka, OH3MBV; Erkki, OH3JLF; Manu, OH3EBU ja Lasse Lappalainen.

Takaisin etusivulle


Takaisin etusivulle