logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

Kerhon hallituksen kokous kerhoillassa 23.4.

Kerhon hallitus piti avoimen kokouksen yhdessä paikalle tulleiden jäsenten kanssa maanantai-iltana 23.4.2013. Hallituksen lisäksi paikalla oli n. 15-20 kerhon jäsentä mukaan lukien nuorten preppauskurssilta tutkintonsa hakeneet ja jo Viestintävirastolta lupansa saaneet Sanni, OH3EIN; 12 v ja Topi, OH3EIO; 11 v.

Kokouksen muistiopöytäkirjan voit lukea ihan lähihetkinä, jahka se on ainakin päällepuolin tarkastettu. Hallituksen kokous oli kerhon perinteiseen tapaan avoin - mitään "salaisia" asioitahan ei radioamatöörikerholla voi olla. Paikalla olleet jäsenet osallistuivatkin hyvin ahkerasti käsiteltävinä olleisiin asioihin ja monta asiaa saatiin ratkaistua hyvin juuri kiitos aktiivisen yleisön.

Kuvat Seppo, OH2TO

Sergei

Lammilta oleva Topi, OH3EIO; on 11-vuotias ja sai lupansa kolme päivää sitten, päivää ennen Riihimäen kevätkokousta. Topi suoritti K-moduulin lähes huippupisteillä ja T1-moduulin kahteen kertaan - vilkkaana poikana hän kun on vähän muita vikkelämpi.

Sergei

Sanni, OH3EIN; 12 v; Lammilta. Sanni innostui pikkuveljensä Topin uuteen harrastukseen ja luki ennätysajassa sekä K-moduulin että perehtyi T1-moduuliin. Nuorisipreppauksessa hän halusi korottaa T1-tutkinnon pistemäärää ja suoritti tutkinnon kahdesti

Sergei

Harri, OH3UP; kerhon rahastonhoitajana räknäili tilejä ja antoi lopulta luvan uuden antennianalysaattorin hankintaan.

Sergei

Raimo, OH3RV; on kerhon lupaavia uusia kouluttajia joka hoiti pääosin T2-preppauskurssi. Raimo on eittämättä myös hallituksen tekniikkawizard.

Sergei

Juha, OH3MHA; antoi arvokasta kokeneemman amatöörin viisautta keskusteluun. Vieressä Sanni, OH3EIN; 12 v.

Sergei

Hallitusta ja vähän muutakin pöydän ympärillä: vas. puolinaama Timo, OH3FVW; Anu, OH3FVV; Jari, OH2BU; Pekka, OH3JMJ; Markku, OH3EAU; Raimo, OH3RV; Topi, OH3EIO; Harri, OH3UP; ja selin Henri, OH3EGL.

Sergei

Ahtaasta kokoushuoneesta pois halunneet kansoittivat radiohuoneen: Vas. Jorma, OH3AZN; Veikko, OH3WR; ja Jask, OH3LV.

Sergei

Esa, OH3FXG; seisomassa ja Timo, OH3FVW; istumassa.

Sergei

Kim, OH3EAX; Lammilta ja kerhon antennimestari Jaska, OH3LV.

Sergei

Pena, OH3TY; ja Toivo, OH3FVU.

... ja tästä pääset takaisin etusivulle

© Text-copyright: OH3AC