logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

KERHON ERILAINEN JOULULAHJA

Kerholaisilta yhteensä lähes 400 kuulakärkikynää Tanelle, OH3YR!

Lahjoja on kaikenlaisia. Mutta paras lahja on sellainen, joka yllättää toisen. Täydellisesti!

Jari, OH2BU; oli viime keväänä kuunnellut tunnettua jaksoa 3699. Tauno, "Tane", OH3YR; oli maininnut keräävänsä kuulakärkikyniä. Hänellä oli niitä jo lähes 3.000 kpl! Jarilla oli samaan aikaan menossa - ties monennenko kerran - ham shackin siivous. Laatikoista, kaapeista ym. löytyi lähes 150 kuulakärkikynää jotka hän lähetti Tanelle. Tane muisti kirjeellä ja bandilla tuli vielä lämmin kiitos.

Lahden Radioamatöörikerho ry:n, OH3AC; kerhoillassa tuli syksyllä puheeksi erilaiset keräilyharrastukset - sitähän DX:ien ja DXCC-maiden kerääminen on myös pohjimmiltaan. Myös Tanen, OH3YR; erikoinen keräily tuli puheeksi. Kuka lie totesi, että hänelläkin olisi piironginlaatikossa ylimääräisiä kyniä. Keskustelun edetessä syntyi ajatus, että kerho yllättäisi Tanen pienellä kynäjoululahjalla!

Seuraavassa viikottain ilmestyvässä kerhokirjeessä olikin sitten jo seuraava pyyntö:: SergeiKyniä alkoikin kertyä kerhon pöydälle tuotuun laatikkoon. Ensimmäisen kerhoillan jälkeen kyniä oli laatikossa jo satakunta ja jokainen maanantai kyniä tuli lisää. Ennen kynien laittamista pakettiin ne kuvattiin kerhon pöydällä: tältä näyttää lähes kaksisataa kuulakärkikynää!
SergeiKynät postitettiin Tanelle juuri sopivasti ennen joulua - joululahjaksi! Muutamaa päivää myöhemmin löytyi kerhon postilaatikosta kaunis kiitoskirje Tanelta!
Sergei

Kirjeestä löytyi myös kuva Tanesta, OH3YR; asemallaan. Hieno ja asiallisen näköinen Drake-line. Sergei

Ja kuvan takana selostus asemasta! Viimeinen rivi "DXCC 335 CW" kertoo, että Tane on mestari myös toisessa keräilyharrastuksessa, DXCC-maiden metsästyksessä etenkin sähkötyksellä!
Sergei

Teksti Jari, OH2BU

... ja tästä pääset takaisin etusivulle

© Text-copyright: OH3AC