Sivu 1/1

WSJT-X

Lähetetty: 18.10.2017 13:37
Kirjoittaja OH3EQY
Ohjelmassa kelju vika. Ohjelma antaa vihreän pohjavärin, mikäli vasta-asema on vorkittu jollain bandilla. Ei osaa erotella bandien mukaan kusoja kaikille vasta-asemille. Osalla toimii oikein.
Ohjelmassa myös hyvin tarkkaa viestin muoto. ESIM. TNX 73 GL ei päätä yhteyttä. Vaihtaa vasta-asemaksi TNX ja jättää logaattorin tyhjäksi. On tullut muutama laitettua moisia logiin. Nyt jo korjattu. Kiva sitten käsin korjata tunnus oikeaksi.
WSJT-X Uusin versio 1.8.0-rc3
Tässä kyseisessä versiossa ei saa lähetys/vastaanotto taajuutta lukittua keskenään. Tästä seuraa mukavia surfaus hetkiä bandilla :D CTRL nappia painamalla valitsee taajuudet samaksi vesiputous näytöllä. Band Activity ruudussa taas yleensä ctrl kanssa pääsee oikeaan kohtaan molemmat taajuudet, mutta ei aina :cry:

FT-8, The New HF/6m Digital Mode, Introduction For Beginners

Lähetetty: 07.12.2017 04:42
Kirjoittaja oh2op
https://www.youtube.com/watch?v=QoCngsKW9tc

Uusissa datamoodeissa on omaksumista. On hyvä, että niitä harrastetaan, koska jos melkein kaikki tulevat aalloille samanaikaisesti, on puhe liian laajakaistaista tietoliikenteen ainoana muotona: dataliikenne säästää taajuuksia ja toisaalta joskus se voi kantaa puhetta paremmin.

Tips for FT8 DXers
http://www.physics.princeton.edu/pulsar ... g_Tips.pdf

http://wsprnet.org/drupal/

viite https://perttioh5tq.blogspot.fi/2017/07 ... anapa.html