KIERRETTÄISIINKÖ SUOMI ?

Alue kaikelle mahdolliselle keskustelulle, muista kuitenkin palstan säännöt ja hyvät tavat.
SM0RBO
Viestit: 1
Liittynyt: 17.03.2014 18:40

KIERRETTÄISIINKÖ SUOMI ?

ViestiKirjoittaja SM0RBO » 21.03.2015 11:16

Iän aikana muistot lisääntyvät. Joskus unettomina öinä muistuu mieleeni tuo kesä 1996 kun oli radiossa aktiviteettia jos minkälaista.Yksi osanen johon minäkin osaltani olin auttamassa oli kunta-aktiviteetti. Ruokahalu kasvaa syödessä ja kunnianhimo Suomea kiertäessä.. Tulipa koluttua Suomen niemeä Hangosta Utsjoelle ja Ilomantsista Eckeröön. Kuntia oli siihen aikaan 455 kpl ja kyllä niissä jokaisessa tuli käytyä. Nimiä mainitsematta oli aktiivinen taustajoukko tietenkin apunani milteipä yötäpäivää sen kesän ajan.
Nyt kun kerhokin kohta juhlii niin oisi kiva kuulostella jos tuollainen reissu onnistuisi uudelleen
Laitoin Liiton palstalle joku kuukausi sitten utelun aiheesta . Arvatkaapa monta vastausta sain ? Väärin meni . Ei tullut ensimmäistäkään. Asia jäi muhimaan ja nyt sitten pienemmissä puitteissa utelen sama asiaa ja olen satavarma että tulee palautetta.

Viime kerralla kulkiessani ei ollut navigaattoreita eikä kaikkia hienouksia mitä tänään on. Kuntamäääräkin on kutistunut huomattavasti.
Näkisin mielelläni että saataisiin tuollainen homma uudelleen 20 vuoden jälkeen tehdyksi. Yksin se ei onnistu vaan apua tulisi saada ja miksi ei jakaa Suomi muutamaan osaan niin saisi useampi olla mukana ? Yksi tärkeä apu olisi saada reitti piirrettyä ja syötettyä tietokoneelle / naville , miten vain . Säästyisi paljon turhia kilometrejä.
Näkisin mielelläni että muutaman hamin kesken voitaisiin junailla tuo juttu ihan kivasti . Olisi siinä touhua van aatteles kun viimeinen yhteys oisi menossa niin tulisi hyvä olo ja kivat muistot reissun ajalta. Sinäkin joka olet epävarma voisit hyvinkin olla tarpeellinen jossakin asiassa.
Ettei palstatila lopu niin pisteen laitan tähän nyt ja ensi kerralla lisää . Näytetään että saadaan pienemmällä väellä aikaan mitä isolla epäonnistuu.
Kaikki info kaikille luettavaksi ja jos jotain henkilökohtaista niin minut saa täällä Ruotsissa kiinni puhelimella 040 85 16 583 Luit aivan oikein ei maatunnuksia vain tuo numero.

Palaa sivulle “CQCQCQ”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa